mitä on

tietoturva?

Tietoturva tarkoittaa jatkuvaa valvontaa, järjestelmien skannausta ja korjaustoimenpiteitä alati muuttuvassa verkkoympäristössä.

Verkkoympäristö ja päätelaitteet ovat jatkuvien automatisoitujen hyökkäyksien kohteena, ja hakkerit etsivät niin sanottuja takaportteja herkeämättä. Siinä vaiheessa, kun saat tiedon tietomurrosta, on jo aivan liian myöhäistä reagoida.

Tietoturva on jatkuvaa uusiin uhkiin varautumista

Hyökkäyksiltä suojautuminen vaatii herpaantumatonta havainnointia esimerkiksi normaalista poikkeavista tapahtumista, kuten kirjautumisista oudoista paikoista ja outoihin aikoihin. Kaikki tekevät virheitä, mutta kaikki eivät tunnista niistä aiheutuvia uhkia. Kun haavoittuvuudet pystytään tunnistamaan ajoissa ja tietomurrot estämään, se tulee yritykselle huomattavasti edullisemmaksi kuin kalliiden vahinkojen paikkailuyritykset jälkikäteen. Jatkuva valvonta pitää huolen myös siitä, että hyökkäyspinta-ala pysyy mahdollisimman pienenä.

20 vuotta selkokielistä it-tukea

Vaikeat termit tekevät tietoturvasta monelle luotaan työntävää, hahmotonta ja vaikeaa. Raporttimme ovat aina selkokielisiä ja helposti ymmärrettäviä, jotta myös korjausehdotukset olisi mahdollisimman vaivatonta toteuttaa.

Kaikki tekevät virheitä, mutta kaikki eivät tunnista niistä aiheutuvia uhkia. Kun haavoittuvuudet pystytään tunnistamaan ajoissa ja tietomurrot estämään, se tulee myös yritykselle huomattavasti edullisemmaksi kuin kalliiden vahinkojen paikkailuyritykset jälkikäteen.

Inspectillä on lähes 20 vuoden kokemus ikuisessa murroksessa olevan it-alan eri osa-alueilta. Jätä tietoturvatestaukset meille ja voit nukkua yösi kaikessa rauhassa, tietäen tietosi olevan suojattuna ja turvassa. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme yrityksesi tietoturvan tason ja vaadittavat korjaustoimenpiteet.